Babaváró vitaminok

A legszebb teher, vagy éppen plusz kiló egy nő szemében szinte megkérdőjelezhetetlenül az a gömbölyű pocak, amiben egy érző, szerető és szeretnivaló gyermeket nevelget. Az, aki már épp eljutott odáig a kapcsolatában, hogy szeretne saját gyermeket, és netalántán be is indult a babaprojekt, annak valószínűleg nem újdonság, hogy ez sosem volt, de manapság méginkább nem egy „sima ügy”.

Ha te azon szerencsések közé tartozol, akinek pár hónap után összejött a baba, akkor kivételesen jó géneket, illetve szuper életvitelt és táplálkozást, testmozgást, lelki békét, vagy ezek mindegyikét hordozod magadban. Nem mindenki mondhatja ezt el magáról, és fontos tudni, hogy semmi meglepő nincs abban, hogy manapság egyre többen várnak hosszú éveken át is hiába a gyermekáldásra.

Sok-sok ok-okozati fejtegetés és filozófia miatt összeszedtünk pár olyan vitamint, ami bárkinek hasznára lehet, de különösen azoknak fontos, akik babát terveznek.

Az egész család egészségére

Ahhoz, hogy a gyermek egészséges legyen nagyon fontos, hogy a szülei is erre törekedjenek. Talán nem hangsúlyozzák elégszer, hogy a dohányzás, a rendszeres alkoholfogyasztás, a hormonkészítmények, az elhízás, a mozgásszegény, keringésgyilkos életmód mindenkire egyaránt negatívan hat. Különösen oda kell figyelni ezekre a területekre, mielőtt gyermeket tervezünk.

Emellett az egyik legrizikósabb terület manapság a környezetszennyezés és a kemikáliák. A tisztított víz, a friss levegő és a lehető legminimálisabb vegyszer, festék, műanyag, szintetikus adalékanyag és kozmetikum fogyasztás sok mindenben segítheti a szervezetünket, többek között az anyaság és apaság (!) tervezésekor is.

Igen, fontos, hogy az apuka is jó formában legyen, illetve az is, hogy egy harmonikus, szerető légkör uralkodjon a partnerek között, hiszen a lelki gátak és szorongások sajnos minden életterületükre kihatnak. Sokan éppen ebben a felfokozott állapotban döbbennek rá erre és fordulnak szakemberhez.

Vitaminok, amik segíthetnek

Tuti recept nincs, de jó tapasztalatok és minőségi hatóanyagok vannak. A kínálatunkban is fellelhető táplálékkiegészítők segíthetnek abban, hogy a kisbaba születéséhez minden szükséges feltétel rendelkezésre álljon.

A Mentalfitol Női termékenység vitaminja egy nagyon jó összetételű „női” vitamin, amit egyébként kimerültséggel, stresszel küzdő apukák is nyugodtan fogyaszthatnak. A szelén, cink, a B, C, E-vitaminok nyomelemekkel, ásványi anyagokkal kiegészülve egyfajta szépség és energiabombaként hatnak a kimerült raktárainkra. A várandósság előtt érdemes ilyen kombinált készítményekkel megajándékozni a szervezetünket.

Ha kibillen a hormonális egyensúly, a női ciklus rendszertelenné válik, alacsony a progeszteron nevű hormon szintje, akkor azon túl, hogy orvosi szempontból kizárod a kockázatokat, kipróbálhatod a barátcserje kivonatát is, ami régóta jól ismert a menstruációs ciklus, a belső hormonális egyensúly helyreállításában.

A Mio inozitolról korábban is szó volt a hormonális egyensúly megőrzésének kapcsán, szintén érdemes fogyasztani, ha szeretnél az idegrendszered, ezáltal a hangulatod, hangulatingadozásaid kapcsán is egy kis extra segítséget kérni.

Az Energy Gynex cseppek szintén egy természetes gyógynövénykomplexet alkotnak. Méghozzá csupa olyan hozzávalóval, melyek a hormonrendszerre, a lelki stabilitásra és a nehéz időszakok átvészelésére hatnak kedvezően. Egyaránt sorolják a fitoterápia, az aromaterápia, a kristályterápia és a biorezonancia területeihez.

Írj hozzászólást!

Minden hozzászólást ellenőrzünk azelőtt, hogy nyilvános lenne.