Üdvözlünk a tudatos táplálkozás otthonában!


A körülöttünk lévő felgyorsult világ és a vele járó stressz, a halmozódó, megoldásra váró  érzelmi és egészségügyi problémáink nap mint nap megújuló kihívást jelentenek számunkra, de ugyanakkor lehetőséget is, a választás, a változtatás, a felismerés lehetőségét, hogy tudatosabbá tegyük életvitelünket, mégpedig úgy, hogy döntésünk  szolgálhasson és ne tévútra vezessen  bennünket  az élet viharaiban, hogy megkönnyítse, gyógyírt nyújtson gondjainkra.

A mindennapi táplálékunk megválasztása egyik alappillére az érzelmi és fizikai jólétünknek, és megoldást kínálhat a betegségektől mentes élethez, és a már esetlegesen meglévő egészségügyi gondokból természetes úton való felépüléshez. „A táplálékod legyen  gyógyítód!” (Hippokrates) hangzik a legtöbbünk által jól ismert  ókori intelem, amely a mai napig vezérfonala kellene, hogy legyen életszemléletünknek. Örömteli, hogy egyre többen jutnak el ehhez a  felismeréshez  és elindulnak a tudatos táplálkozás útján.

Mi itt a Biocity-nél a Te egészségedért dolgozunk. Folyamatosan bővülő termékkínálatunkban mindent megtalálsz, ami az egészséges táplálkozáshoz, az öko háztartáshoz és a natúr kozmetikumokhoz tartozik. A Naturcity sajátmárkás termékeinkkel pedig elérhetővé tesszük a reform élelmiszereket.

Szeretettel várunk üzletünkben, a Biocity-ben Szegeden a Mérey u. 6/c szám alatt és a Biocity Online áruházban.

Több éves szakmai tapasztalattal, a vevői igényekhez folyamatosan alkalmazkodó kínálattal, minőségi árukészlettel, kiváló felkészültségű, életvitelükben példát mutató munkatársakkal tudunk a segítségedre lenni.

Köszönjük a megtisztelő bizalmat!

Biocity - Everything natural

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing