Segítsünk Adélnak- gyűjts velünk kupakot!

A Biocity-nél mi is úgy döntöttünk, hogy tenni szeretnénk az ügy érdekében, ezért kupakgyűjtést szervezünk Szegeden.

Hatvani Adél egy 3 éves kis tündér, aki Kiskőrösön él, és kitartóan küzd a leukémiával. Statisztikák szerint jó esély van arra, hogy meggyógyuljon, hiszen a kezelések az esetek többségében sikeresek, és ő is jól reagál ezekre.

Sok város, szinte az egész ország fogott össze a kislányért, és minél többen próbálunk tenni azért, hogy Adél gyógyulását támogassuk.

Minden kedves követőnket megkérjük, hogy gyűjtsétek a kupakokat, és hozzátok el, vagy a Mérey utca 6./c szám alatt található üzletünkbe, vagy webáruházunk irodájába a Szabadsajtó utca 54. címre (Szabadsajtó és Tisza Lajos utca sarka).

A kupakokat november 5-től december 24-ig várjuk, de ha tart a lelkesedés, akkor természetesen meghosszabbítjuk. :) 

 Öröm adni és kapni! 

Karácsonyi adománygyűjtő akció a Biocityvel 

Öröm adni és kapni! – Éppen ezért segíts nekünk, hogy a Máltai Szeretet Szolgálattal közösen boldogabbá tegyük az ünnepeket, annak a 10.000-nél is több rászoruló családnak, akiknek nélkülöznie kell!

Idén karácsonyra adománygyűjtést szervezünk, melynek keretében ruhákat, játékokat, tartós élelmiszereket várunk, amiket a Máltai Szeretetszolgálat segítségével juttatunk el a rászorulóknak.

Az adományokat a Mérey utcai üzletünkbe, valamint a Szabadsajtó u. 54. szám alatti telephelyünkön lehet leadni. 

 

 

 

A Te kezed is menthet életet!

2017. szeptember 22-én a Biocity is részt vett a szegedi SBO újraélesztési kampányában. Az esemény elsődleges célja volt, hogy felhívja a figyelmet az alapvető újraélesztési készségek elsajátításának fontosságára, valamint hogy ne féljünk segítséget nyújtani bajba jutott embertársunknak.

Magyarországon hozzávetőlegesen 100-ból 9 ember rendelkezik ezzel az alapvető tudással, amely európai viszonylatban nagyon gyenge eredménynek számít. A skandináv országokban ez az arány jelentősen elhúz, 100-ból 99 ember képes esetlegesen életet menteni.

Az alapvető újraélesztési készségek nagyon gyorsan, akár 5 perc alatt is elsajátíthatók, azonban ennek szinten tartása kiemelt fontosságú, valamint hogy igyekezzünk leküzdeni félelmünk és minél hamarabb megkezdjük a segítségnyújtást.

Ha valaki attól tart, hogy ártani fog és ezért nem cselekszik sokkal kisebb esélye lesz a bajba jutottnak a túlélésre, mint ha úgy fogja fel, hogy ezzel az életét menthetem meg!

 

 

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing