A kókuszra fókuszálva!

Coco4me termékcsalád tagjai: a krémes és zamatos kókusztejszín (24%), a selymesen lágy kókusztej (7%) és az orgnikus szuper kókuszos kókuszvaj!

Mi a különbség a 7%-os kókusztej és a 24%-os kókusztejszín között?

Coco4me Kókusztejszín

A kókusztejszínt sokan összetévesztik a kókusztejjel. Érdemes megemlíteni, hogy a kókusztejszín, és a kókusztej közötti különbség főként különböző zsírtartalmukban, és víztartalmukban rejlik. A kókusztejszínben több zsír, és kevesebb víz található,

mint a kókusztejben. A kókusztejszín állaga sűrűbb, ízén erőteljesebben érződik a kókusz íze.

A kókusztej a kókuszdió reszelt húsából kinyert krémes ital, aminek enyhén édes íze még a tehéntejnél is finomabb. A ókusztej feldobja édességeinket, és italainkat, és sokkal egészségesebb is a tehéntejnél. Kitűnően alkalmas desszertek készítéséhez, levesek, turmixok és krémek remek alapja lehet.

Coco4me kókusztej 400ml

 

 

Használd curry készítésekor, és egészen biztos a konyhádba varázsolhatod az utánozhatatlan keleti ízeket!

A kókusztejszín a kókusztej sűrűbb és zsírosabb változata. Pasztaszerű krém, amely sütésnél-főzésnél felhasználható a tejszín vagy a tejföl helyettesítőjeként, desszertek, krémek készítésénél, de akár önmagában is lehet fogyasztani. Az ázsiai konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga, margarinok, zsírok is helyettesíthetőek vele, turmixok illetve koktélok elkészítésénél is kitűnő választás! Felverve kókuszhab is készíthető vele, a tejszínhab helyettesítőjeként.


Kókuszvaj 200g

Az organikus kókuszvaj ízletes és zamatos krém válogatott friss kókuszból. A kókuszkrém könnyen emészthető és teli van energiával, amely igazi trópusi íz világot kölcsönöz az ételeknek. A krém UHT technológiával készül, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül. Hatóanyagai segíthetik az anyagcserét, zsírégetést, energiát adhat, fokozhatja teljesítményét, gyomor-, és bélpanaszok esetén is gyorsan, hatékonyan szívódhatnak fel szervezetünkben, laurinsav tartalmánál fogva erősítheti az immunrendszert.

 

 

 

Néhány tipp, hogyan használd a Coco4me termékcsalád tagjait:

Írj hozzászólást!

Minden hozzászólást ellenőrzünk azelőtt, hogy nyilvános lenne.