Közlemény

Köszönjük minden kedves vásárlóknak, hogy ennyi ideje minket választotok, ha minőségi, bio- és egészséges élelmiszereket, termékeket szeretnétek beszerezni. Azonban szeretnénk változtatni a webáruházunk működésén és visszaállítjuk a Hűségkártya és Jutalom rendszert.

Üdvözlettel,
a Biocity csapata

Információk a Hűség és Jutalom rendszerről:

A Biocity Online áruház a vásárlókat pénzvisszatérítésben részesíti. Minél nagyobb a vásárlás összege, annál több pénzt juttatunk vissza a virtuális hűségkártyádra, amit a következő vásárlások alkalmával érvényesíthetsz, azaz levonhatod a végösszegből. Mi nem pontokat adunk, hanem azonnali pénzvisszatérítést, így nincs felesleges év végi beváltás egyéb nem kívánt ajándékokra, hanem bármire elköltheted egy az egy-ben (1Ft=1Ft). Továbbá ajánlási rendszerünkön keresztül további pénzvisszatérítést adunk Neked!

Egyenleged a vásárlástól számított 3 hónapig tudod felhasználni.

Tipp: Jelentkezz be Biocity fiókodba, ha azonnal szeretnéd látni, mennyit adtunk hozzá az egyenlegedhez. A jobb oldali felugró ablakban így azonnal láthatóvá válnak jóváírásaid. Emellett email-ben mindenkit értesítünk a vásárlás utáni pénzvisszatérítéséről, az egyenlege állapotáról, és ha pl. lejárathoz közeledik az egyenleged.