A Biocity Online áruház a vásárlókat pénzvisszatérítésben részesítí. Minél nagyobb a vásárlás összege, annál több pénzt juttatunk vissza a virtuális hűségkártyádra, amit a következő vásárlások alkalmával érvényesíthetsz, azaz levonhatod a végösszegből. Mi nem pontokat adunk, hanem azonnali pénzvisszatérítést, így nincs felesleges év végi beváltás egyéb nem kívánt ajándékokra, hanem bármire elköltheted egy az egy-ben (1Ft=1Ft). Továbbá ajánlási rendszerünkön keresztül további pénzvisszatérítést adunk Neked!
Egyenleged a vásárlástól számított 3 hónapig tudod felhasználni.
Kellemes vásárlást kíván a Biocity teljes csapata!

Így tudsz jutalmakat gyűjteni

Minden vásárlás után, mindenkinek jár:
Vásárolj 10.000 Ft felett
0,5% jóváírás
Vásárolj 15.000 Ft felett
1% jóváírás
Vásárolj 25.000 Ft felett
2% jóváírás

 

Ha összesen már legalább 200.000 Ft értékben vásároltál nálunk életedben, ettől az értékhatártól kezdve minden vásárlásod után DUPLA értékű jóváírást adunk az alap visszatérítéshez képest, azaz:

Vásárolj 10.000 Ft felett
1% jóváírás
Vásárolj 15.000 Ft felett
2% jóváírás
Vásárolj 25.000 Ft felett
4% jóváírás

Ajánlási rendszer

Te kapsz

5% az ajánlottad sikeres vásárlása összegéből

Ő kap
10% az első vásárlása után
Tipp: Jelentkezz be Biocity fiókodba, ha azonnal szeretnéd látni, mennyit adtunk hozzá az egyenlegedhez. A jobb oldali felugró ablakban így azonnal láthatóvá válnak jóváírásaid. Emellett email-ben mindenkit értesítünk a vásárlás utáni pénzvisszatérítéséről, az egyenlege állapotáról, és ha pl. lejárathoz közeledik az egyenleged. Lejárat: vásárlástól számított 3 hónap.
Regisztrálj vagy lépj be itt: https://www.biocity.hu/account/register