0 db
0 Ft

Belépés   Regisztráció
 

Rólunk

Biocity

 

Üdvözöljük a tudatos táplálkozás otthonában !


„A jóság minőségében élők olyan ételeket kedvelnek, amelyek meghosszabítják az életet, megtisztítják az ember létét, erőt, egészséget, boldogságot és elégedettséget adnak. Az ilyen ételek lédúsak, zsírosak, táplálóak és örömmel töltik el a szívet” (17.8)Bhagavad-gita

A körülöttünk lévő felgyorsult világ és a vele járó stressz, a halmozódó, megoldásra váró  érzelmi és egészségügyi problémáink nap mint nap megújuló kihívást jelentenek számunkra, de ugyanakkor lehetőséget is, a választás, a változtatás, a felismerés lehetőségét, hogy tudatosabbá tegyük életvitelünket, mégpedig úgy, hogy döntésünk  szolgálhasson és ne tévútra vezessen  bennünket  az élet viharaiban, hogy megkönnyítse, gyógyírt nyújtson gondjainkra. A mindennapi táplálékunk megválasztása egyik alappillére az érzelmi és fizikai jólétünknek, és megoldást kínálhat a betegségektől mentes élethez, és a már esetlegesen meglévő egészségügyi gondokból természetes úton való felépüléshez. „A táplálékod legyen  gyógyítód!” (Hippokrates) hangzik a legtöbbünk által jól ismert  ókori intelem, amely a mai napig vezérfonala kellene, hogy legyen életszemléletünknek. Örömteli, hogy egyre többen jutnak el ehhez a  felismeréshez  és elindulnak a tudatos táplálkozás útján.

„Egy új korszak küszöbén állva az emberiség a tudatosság csodálatos birodalmát pillantja meg maga előtt, és keresi a kulcsot, amely megnyitja az ide vezető ajtót.”(Sant Rajinder Singh)

Szeretettel várjuk üzletünkben, a Biocity-ben és a Biocity Online áruházban.

Több éves szakmai tapasztalattal, a vevői igényekhez folyamatosan alkalmazkodó kínálattal, minőségi árukészlettel, kiváló felkészültségű, életvitelükben példát mutató munkatársakkal tudunk ebben Önnek a segítségére lenni.

Köszönjük megtisztelő bizalmát.

Biocity csapat


Utolsó módosítás dátuma: 2015-03-31 12:25:49