0 db
0 Ft

Belépés   Regisztráció
 

Pick Pack Pont átvétel

 1. Mi az a Pick Pack Pont?


Az ország 170 városában megtalálható 540 Pick Pack Pontjaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.

Pick Pack Pont átvevőhelyek:

Pick Pack Pont átvevőhelyek

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ), az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt sms-ben, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

 

 

2. Mikor érdemes a Pick Pack Pontot választanom átvételi helynek:

 

  • Ha Önnek a személyes átvétel üzletünkben a távolság miatt nem jöhet szóba

  • Ha Ön nem tudja vagy csak nem akarja a futárt otthonában, munkahelyén fogadni

  • Ha a futárral történő kézbesítést túl költségesnek találja

  • Ha szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni

 

Akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

 

 

3. A Pick Pack Pontban történő átvétel díjszabása:0 - 4999 Ft. között


5000 - 9999 Ft. között


10000 - 14999 Ft. között


15000 Ft. felett


990 Ft.


790 Ft.


590 Ft.


ingyenes

 4. Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel Piack Pack Ponton?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pontok nagy százalékánál bankkártyával történő fizetésre is. Erről a boltok listájában vagy rendelése leadásánál az adott üzlet kiválasztásánál tud tájékozódni.

A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, egészen estig!

A részletes boltlistát nyitvatartással és kártyaelfogadási lehetőséggel IDE KLIKKELVE találja!

 


5. Fizetési lehetőségek:

Lehetőség van a vételárat kiegyenlíteni készpénzzel a termék átvételekor, bankkártyával a termék átvételekor és előre utalással is bankon keresztül, ebben az esetben e-mailben küldjük el a bankszámlaszámunkat Önnek a rendelése visszaigazolása után.

 


6. Hogyan kapom meg a számlát illetve a garancia levelet?

Készpénzes és bankártyás fizetés esetén is a csomagban találja meg az utánvétes számláját.

A garancia levelet is a csomagban kell keresnie minden esetben.

 


7. Hogyan kérhetem a személyes átvételt egy Pick Pack Pontra?

Pick Pack Pontos kiszállítás esetén minden esetben a webáruházban kell megrendelnie a kívánt terméket, az ott kapott rendelés azonosítója lesz csomagjának is azonosítója.

E-mailben vagy telefonon nem tud PPP kiszállítással rendelni.
A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a webáruházunkban történik. Ön előbb kiválasztja az Önnek megfelelő fizetési módot, beállítja a " Pick Pack Pont " opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

 


8. Mikor kaphatom meg a rendelésem?

Általában a munkanapokon 24.00-ig megrendelt termékeket  2-5  munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pont-ban.

Sok esetben a 15.00-ig beérkeztő rendeléseket is tudjuk még aznap teljesíteni, ez azonban függ a rendelt terméktől is. Munkatársunk minden esetben elfogja mondani mikor várható az adott termék.

A csomag Pick Pack Pontra érkezésekor küldenek Önnek egy sms-t, amennyiben csomagja átvehető, ezért kérjük mobilszámot adjon meg megrendelésénél.

 

Video a PickPackPont használatáról

 

FIGYELEM!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-dik napjától kezdődően alapvetően megváltoznak a csomagkiadás szabályai.
Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is szükséges kérnünk az átvételi pontjainkon.
A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „ Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.
A mai naptól ezek a technikai lépések kötelező jelleggel bevezetésre kerülnek a Pick Pack Pontokon, mely változás miatt a csomagkiadás folyamata esetenként több időt vehet igénybe. 
A változással kapcsolatos kérdéseikkel, forduljanak bizalommal a Pick Pack Pont Ügyfélszolgálatához az alábbi elérhetőségeken.


Telefon: 06-1-803-6303, E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

A Pick Pack Pont Ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 08:00 és 20:00 között érhető el. 
Ügyeleti mobilszám: 06-30/619-3070 Hétfőtől péntekig: 20:00-22:00 óra között, szombaton és vasárnap 10:00-12:00 óra között érhető el.


Pick Pack Pontok listája

Utolsó módosítás dátuma: 2015-03-31 12:25:22