0 db
0 Ft

Belépés   Regisztráció
 

Biocity hírek

  • Véget ért a nyár, most már hamarabb sötétedik, hűvösödnek a nappalok is, a nap alacsonyabban jár. Ilyenkor már szívesebben tevékenykedünk a konyhában is, finomabbnál finomabb ételeket készíthetünk magunknak és a családnak is.

    Előkerülhetnek azok a gyümölcsök,amelyek kicsit kalóriadúsabbak,mint pl. a banán :) Találtam egy nagyon ígéretesnek tűnő receptet az Instagramon,és mivel véletlenül volt otthon 7 kiló ( :D ) felesleges banán, rögtön tudtam,hogy ki kell próbálnom ezt a kenyérkét. tovább

  • Aromás paradicsomszósz,illatos fűszerek,lágyan olvadó sajt,Olaszország hangulata: Ezeket ötvöztük ebben az egyszerű ,mégis csodás receptben, természetesen vegánosítva a hagyományos bolognai szószt :)

    Az istenien finom kölestészta miatt pedig a gluténre érzékenyek is fogyaszthatják, illetve bárki,aki kicsit is figyel az egészségére, vagy csak szeretne egy laktató,ízletes és finom fogást az asztalra tenni. Próbáljátok ki! :)

    tovább

  • A Hideg Nyalat kézműves jégkrémek családi vállalkozásban készülnek a legnagyobb gondossággal kidolgozott receptek alapján, amikből semmit sem spórolnak ki. Mindent, ami a jégkrémbe kerül, saját maguk készítenek.

    Sokunk számára-különböző okok miatt- nehéz az édességről, különösen a fagylaltról való lemondás. Legtöbbünknek nem is nagyon sikerül. Viszont azt már szinte mindenki tudja, hogy mennyi cukrot, és hány féle adalékanyagot tartalmaznak a porokból készített fagylaltok, amit a legtöbb cukrászdában lehet kapni.

    tovább
  • A kakaóvaj vagy más néven a theobroma olaj egy halvány színű, tiszta és ehető növényi olaj, melyet a kakaóbabból nyernek ki. A kakaóvajat arra használják, hogy a csokoládé állaga simább legyen, a kekszek és a sütőipari termékek finomabbak legyenek, de a kakaóvajat megtaláljuk a gyógyszerekben, kenőcsökben és kozmetikumokban is. A kakaóvajnak enyhe csokoládéíze és aromája van. Lássuk, mi mindenre is használható fel ez a csodálatos anyag. tovább
  • …avagy talán az egyik legmókásabb gluténmentes alapanyag.

    Aki gyakrabban jár bioboltokba, nagyobb eséllyel találkozhatott már a maniókának is nevezett kis gyöngyökkel a polcokon, mely nálunk is egyre népszerűbb a kísérletező kedvűek körében. Megismernéd? Olvass tovább :)

    A tápiókát maniókából (kasszáva, mandióka, yuka, Manihot esculeta), egy trópusi növény gumós gyökeréből állítják elő, amely a kutyatejfélék családjához tartozik.

    tovább
  • A gluténmentes lisztek császára címmel is illethetnénk a kókuszlisztet, mely nagyon hamar a kedvencünk lett, és nem csak azért, mert gluténmentes. Megmutatjuk, jótékony hatása mellett mire is használhatod :)

    A kókuszt a legtöbb ember nagyon kedveli. Kellemes az íze, az illata és közkedvelt alapanyag a konyhában és a kozmetikumokban egyaránt, emellett egyéb figyelemreméltó tulajdonságokkal is büszkélkedik.

    tovább
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 20

1 - 7 termék, Összesen:136